Alumne

Alumneforening for Uddannelsesvidenskab

Alumneforeningen for uddannelsesvidenskabere fra Aarhus Universitet er stiftet i vinteren 2017 og har tre erklærede formål:


Vi vil styrke sammenhængen mellem alumner fra uddannelsesvidenskab og arbejdsmarkedet,

Vi vil skabe en stærk faglighed for alumner og personale tilknyttet Afdeling for Uddannelsesvidenskab, og

Vi vil fremme generelle netværks- og jobmuligheder for alumner fra uddannelsesvidenskab.


Ligesom andre studieretninger fra Aarhus Universitet har egne alumneforeninger, er denne forening kun for uddannelsesvidenskabere. Det betyder, at du skal have en grad (bachelor eller kandidat) i uddannelsesvidenskab for at være med. Hvis din egen uddannelse fra AU ikke har en alumneforening, kan du selv starte en op - det gjorde vi.


For at styrke overgangen til arbejdsmarkedet og opretholde kontakt til afdeling for uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet, kan studerende også melde sig ind i foreningen, hvis de er på deres sidste år af enten bacheloren eller kandidaten i uddannelsesvidenskab.


Alumneforeningen laver arrangementer i både Aarhus og København, hvor du kan møde gamle og nye fagfæller fra uddannelsesvidenskab, få indblik i den seneste forskning på uddannelsesområdet og måske network'e dig til dit næste job.


Vil du være  ekstra meget med?

Alumneforeningen drives af frivillige, og vi har brug for flere hænder. Hvis du gerne vil hjælpe med planlægning og afvikling af alumnearrangmenter i enten Aarhus eller København, så skriv til os på info@uddannelsesvidenskab.dk